• Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 09:30 - 13:30
 • .
 • Τρίτη, Πέμπτη : 18:00 - 20:30
 • .

Διατροφογενετική

Η διατροφογενετική ως επιστήμη, μελετά την αλληλεπίδραση διατροφής και γονιδίων. Προσφέρει γνώσεις για εξατομικευμένη διατροφή ανάλογα με το γονιδιακό προφίλ του κάθε ατόμου. Μετά τον γονιδιακό έλεγχο δίνονται εξατομικευμένες διατροφικές συστάσεις, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, με στόχο την επίτευξη της υγείας και της μακροζωΐας.

Το γραφείο μας, σε συνεργασία με εξειδικευμένο κέντρο γονιδιακού ελέγχου, προσφέρονται καινοτόμες υπηρεσίες ελέγχου σημαντικών γονιδίων για την εξασφάλιση και διατήρηση της υγείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Ζήσε και Θρέψε το σώμα σου με βάση το DNA σου!!

 

Το Genosophy discover your self μελετά ένα μεγάλο αριθμό γονιδιακών θέσεων του DNA για να παρέχει διατροφογενετικές συστάσεις. Συγκεκριμένα, μελετά τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός αντιδρά στα διάφορα θρεπτικά συστατικά ανάλογα με το γονιδιακό υπόβαθρο που διαθέτει.

Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή είναι ευεργετική για όλους μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ανταποκρινόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο ή έχουμε τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του μοναδικό γενετικό υλικό (DNA) και το δικό του μοναδικό τρόπο ζωής. Έτσι, οι καθημερινές μας επιλογές, συνειδητές ή μη (διατροφή, κάπνισμα, άσκηση, άγχος, περιβάλλον, κ.τ.λ) δεν είναι στον ίδιο βαθμό ευεργετικές ή επιβαρυντικές για τον καθένα από εμάς.

Πως γίνεται ο γονιδιακός έλεγχος;

Πραγματοποιείται ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην ζωή του κάθε ατόμου και τα αποτελέσματά του ισχύουν εφ’ όρου ζωής. Το DNA του κάθε κυττάρου μας αποτελείται από 3 δισεκατομμύρια θέσεις και το κάθε σημείο περιέχει μία συγκεκριμένη πληροφορία που δεν αλλάζει κατά την διάρκεια της ζωής μας.

Ο γονιδιακός έλεγχος γίνεται πολύ απλά, με λήψη δείγματος DNA από το εσωτερικό της παρειάς (μάγουλο), με ειδική μπατονέτα, χωρίς αιμοληψία. Το δείγμα με ειδικό kit αποστέλλεται στο συνεργαζόμενο Διαγνωστικό Κέντρο Γονιδιακού Ελέγχου. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα περίπου σε 20-25 εργάσιμες ημέρες.

 

Με το συγκεκριμένο τεστ όλες εκείνες οι θέσεις που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ότι:

 • Επηρεάζουν και επηρεάζονται από τη διατροφή
 • Σχετίζονται με τη συναισθηματική πρόσληψη τροφής
 • Συμβάλλουν στη διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό
 • Σχετίζονται με προδιάθεση για νοσήματα όπως: η Παχυσαρκία, ο Διαβήτης τύπου 2, η Οστεοπόρωση, οι Δυσλιπιδαιμίες, το Μεταβολικό Σύνδρομο, η θρομβοφιλία, κ.ά.
 • Επηρεάζουν τη βιολογική ηλικία
 • Επηρεάζουν τις αθλητικές επιδόσεις

Επικοινωνήστε μαζί μου!

  Με την αποδοχή αυτής της φόρμας αποδέχεστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας και συμφωνείτε με την αποθήκευση και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.